vær i Selebi byen
Tyrkia   Tyrkia / Kirikkale / Selebi
Ons.
25
April
Onsdag, 25 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
dagtid
+23...+24 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
17-18% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+23 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
18-42% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:55, Solnedgang 19:34.   Månen: Månen opp 14:42, Månen ned 03:35, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Tor.
26
April
Torsdag, 26 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+10...+14 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
45-64% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
morgen
+10...+22 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
29-68% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+23...+25 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
16-24% 1008-1013 . HPa
756-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
17-34% 1008-1011 . HPa
756-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:54, Solnedgang 19:35.   Månen: Månen opp 15:49, Månen ned 04:10, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Fre.
27
April
Fredag, 27 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+11...+14 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
36-53% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+11...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
22-56% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+26 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
11-18 . Km/t, Lett bris
3-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
14-19% 1007-1009 . HPa
755-757 . Mm. kvikksølv.
kveld
+18...+25 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
14-18 . Km/t, Lett bris
4-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
18-42% 1008-1012 . HPa
756-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:53, Solnedgang 19:36.   Månen: Månen opp 16:54, Månen ned 04:43, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Lør.
28
April
Lørdag, 28 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+13...+17 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
46-53% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+13...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
11-18 . Km/t, Lett bris
3-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
26-51% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+20...+23 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
14-18 . Km/t, Lett bris
4-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
19-26% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+20 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
29-51% 1015-1016 . HPa
761-762 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:51, Solnedgang 19:37.   Månen: Månen opp 17:58, Månen ned 05:15, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Søn.
29
April
Søndag, 29 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+11...+14 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
57-75% 1016-1019 . HPa
762-764 . Mm. kvikksølv.
morgen
+14...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
38-61% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+20...+25 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
18-33% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+21 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
22-31% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:50, Solnedgang 19:38.   Månen: Månen opp 19:01, Månen ned 05:47, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Man.
30
April
Mandag, 30 April 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+12...+14 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
33-41% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
morgen
+15...+21 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
25-36% 1015-1016 . HPa
761-762 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+22...+26 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
10-21% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+16...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
14-29% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:49, Solnedgang 19:39.   Månen: Månen opp 20:03, Månen ned 06:19, fase Fullt Fullt
Tir.
01
Mai
Tirsdag, 01 Mai 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+13...+15 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
34-50% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+16...+21 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
37-47% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+22...+25 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
24-36% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+16...+21 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
42-65% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:48, Solnedgang 19:40.   Månen: Månen opp 21:04, Månen ned 06:53, fase Avtagende mot Avtagende mot
Ons.
02
Mai
Onsdag, 02 Mai 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+14...+15 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
68-76% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+16...+20 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
51-69% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+21...+24 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
30-46% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+20 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
47-68% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:46, Solnedgang 19:41.   Månen: Månen opp 22:02, Månen ned 07:30, fase Avtagende mot Avtagende mot
Tor.
03
Mai
Torsdag, 03 Mai 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+13...+15 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
67-77% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+16...+22 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
39-62% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+24...+27 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
23-35% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+17...+23 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
38-58% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:45, Solnedgang 19:42.   Månen: Månen opp 22:57, Månen ned 08:10, fase Avtagende mot Avtagende mot
Fre.
04
Mai
Fredag, 04 Mai 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+14...+17 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
62-71% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+17...+22 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordvest nordvest
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
43-61% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+23...+26 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordvest nordvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
28-42% 1008-1011 . HPa
756-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+21 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
49-74% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:44, Solnedgang 19:43.   Månen: Månen opp 23:48, Månen ned 08:54, fase Avtagende mot Avtagende mot
Lør.
05
Mai
Lørdag, 05 Mai 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+13...+15 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
77-84% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:43, Solnedgang 19:44.   Månen: Månen opp --:--, Månen ned 09:42, fase Avtagende mot Avtagende mot

Tyrkia Kirikkale Selebi
Breddegrad: DD: 39.4642 (DMS: 39°27'51"N)
Navn på forskjellige språk

سلبي, Selebi, Çelebi, Σελεβι, Челеби, Челєбі, Чэлебі, سلبی, सेलेबी, セレビー, 切莱比, 셀레비
Lengdegrad: DD: 33.5241 (DMS: 33°31'27"E)
Høyde (høyde), i meter: 1247
Tidssone: 3. vinteren *
Lokal tid: 17:43
Telefon landskode: +90
. * Vær angitt i lokal tid
Meteorologiske forhold og værforhold på kartet
værforhold i nærliggende byer
 +22  Karakesili
 +20  Kaman
 +22  Keskin
 +21  Bala
 +20  Akpinar
 +23  Bahshili
 +23  Kirikkale
 +23  Yahshihan
 +20  Aksakent
 +21  Balisheyh
 +21  Evren
 +22  Kulu
 +19  Elmadag
 +22  Sariyahshi
 +20  Kirsehir
 +19  Boztepe
 +24  Delice
 +21  Kalecik
 +20  Golbashi
 +21  Altpinar
 +20  Agasoren
 +20  Mamak
 +20  Sankaya
 +22  Mecidiye
 +21  Ankara
 +21  Sulakyurt
 +23  Yerkoy
 +18  Akyurt
 +20  Mucur
 +21  Batikent
 +20  Haymana
 +19  Ortakoy
 +22  Etimesgut
 +19  Cubuk
 +22  Cihanbeyli
 +25  Kizilirmak
 +22  Shefaatli
 +20  Hacibektash
 +22  Sungurlu
 +19  Kazan
 +18  Bogazkale
 +18  Shabanozu
 +18  Yozgat
 +22  Kozakli
 +19  Eldivan
 +21  Eskil
 +20  Ayash
 +23  Polatli
 +21  Gulshehir
 +21  Khanjarah
 +21  Aksaray
 +21  Yenifakili
 +19  Dobada
 +15  Orta
 +16  Kizilcahamam
 +21  Ugurludag
 +20  Gudul
 +19  Alaca
 +19  Gulagas
 +19  Nevsehir
 +21  Altinekin
 +18  Korgun
 +20  Avanos
 +17  Samlidere
 +19  Goreme
 +17  Yaprakli
 +21  Bayat
 +19  Sorgun
 +23  Gunyuzu
 +16  Guzelyurt


I forskjellige språk

Elektronisk musikk, Musikkproduksjon | Forum computer musikk, elektronisk musikk | Fanget av artikler, nyheter og nettsider | Flerspråklig CMS | Krim portal | jobbe og tjene penger på Forex

© FDSTAR. Utvikling og vedlikehold av web-prosjekter på internett, 2009 - 2018

vær i Selebi byen



© Weather-Forecasts.Ru - værvarsel i byen din. Alle rettigheter reservert, 2009 - 2018