vær i Denver byen
USA   USA / Colorado / Denver
Fre.
26
Mai
Fredag, 26 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
dagtid
+16...+19 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-22 . Km/t, Lett bris
2-6 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
52-57% 1004-1008 . HPa
753-756 . Mm. kvikksølv.
kveld
+12...+19 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nord nord
14-22 . Km/t, Lett bris
4-6 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
51-86% 1004-1011 . HPa
753-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:37, Solnedgang 21:18.   Månen: Månen opp 07:41, Månen ned 22:24, fase Ny Ny
Lør.
27
Mai
Lørdag, 27 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+11...+12 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
nordvest nordvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
80-89% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+10...+13 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-22 . Km/t, Lett bris
2-6 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
63-86% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+13...+14 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
11-22 . Km/t, Lett bris
3-6 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
59-68% 1016-1017 . HPa
762-763 . Mm. kvikksølv.
kveld
+8...+13 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
62-79% 1019-1021 . HPa
764-766 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:36, Solnedgang 21:19.   Månen: Månen opp 08:37, Månen ned 23:28, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Søn.
28
Mai
Søndag, 28 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+5...+7 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
80-86% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
morgen
+5...+17 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
35-77% 1023-1024 . HPa
767-768 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+18...+20 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
27-34% 1019-1021 . HPa
764-766 . Mm. kvikksølv.
kveld
+12...+19 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nord nord
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
28-60% 1017-1023 . HPa
763-767 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:35, Solnedgang 21:20.   Månen: Månen opp 09:40, Månen ned --:--, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Man.
29
Mai
Mandag, 29 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+6...+10 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
72-83% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
morgen
+6...+17 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
46-86% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+19...+20 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
37-38% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
kveld
+11...+19 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
37-79% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:35, Solnedgang 21:20.   Månen: Månen opp 10:45, Månen ned 00:25, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Tir.
30
Mai
Tirsdag, 30 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+7...+9 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
82-88% 1020-1021 . HPa
765-766 . Mm. kvikksølv.
morgen
+7...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
44-80% 1017-1020 . HPa
763-765 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+21...+22 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
31-37% 1015-1016 . HPa
761-762 . Mm. kvikksølv.
kveld
+13...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
30-68% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:34, Solnedgang 21:21.   Månen: Månen opp 11:52, Månen ned 01:14, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Ons.
31
Mai
Onsdag, 31 Mai 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+8...+11 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
75-79% 1016-1017 . HPa
762-763 . Mm. kvikksølv.
morgen
+8...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
47-80% 1015-1016 . HPa
761-762 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+21...+22 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
38-41% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+14...+21 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordvest nordvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
37-72% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:34, Solnedgang 21:22.   Månen: Månen opp 12:57, Månen ned 01:56, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Tor.
01
Juni
Torsdag, 01 Juni 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+9...+12 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
80-85% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
morgen
+8...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
59-86% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+20...+21 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordvest nordvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
49-53% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+14...+21 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
48-82% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:34, Solnedgang 21:22.   Månen: Månen opp 14:00, Månen ned 02:32, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Fre.
02
Juni
Fredag, 02 Juni 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+10...+13 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
86-89% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
morgen
+9...+19 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
61-85% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+21...+22 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
45-56% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
kveld
+15...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
43-79% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:33, Solnedgang 21:23.   Månen: Månen opp 15:00, Månen ned 03:05, fase I sitt første kvartal I sitt første kvartal
Lør.
03
Juni
Lørdag, 03 Juni 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+11...+13 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
81-87% 1017-1020 . HPa
763-765 . Mm. kvikksølv.
morgen
+11...+21 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
0-7 . Km/t, Flau vind
0-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
55-80% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+20...+23 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordøst nordøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
50-65% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
kveld
+14...+19 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
68-80% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:33, Solnedgang 21:24.   Månen: Månen opp 15:59, Månen ned 03:36, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Søn.
04
Juni
Søndag, 04 Juni 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+10...+13 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
83-89% 1019-1021 . HPa
764-766 . Mm. kvikksølv.
morgen
+9...+22 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
43-90% 1017-1020 . HPa
763-765 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+27 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
25-34% 1015-1017 . HPa
761-763 . Mm. kvikksølv.
kveld
+27...+28 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
22-23% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 06:33, Solnedgang 21:25.   Månen: Månen opp 16:57, Månen ned 04:05, fase Voksing Crescent Voksing Crescent

USA Colorado Denver
Breddegrad: DD: 39.7392 (DMS: 39°44'21"N)
Navn på forskjellige språk

Denver, Ντένβερ, Денвер, Денвър, Дэнвер, دنفر, دنور, डेनवर, デンバー, 丹佛, 덴버
Lengdegrad: DD: -104.985 (DMS: 104°59'6"W)
Høyde (høyde), i meter: 1609
Tidssone: -6. Summertime (1 time) *
Lokal tid: 13:28
Telefon landskode: +1
. * Vær angitt i lokal tid
Meteorologiske forhold og værforhold på kartet
værforhold i nærliggende byer
 +15  Berkley
 +15  Wheat Ridge
 +16  Commerce City
 +15  Sherrelwood
 +15  Welby
 +15  Arvada
 +16  Westminster
 +16  Derby
 +15  Federal Heights
 +18  Aurora
 +15  Littleton
 +15  Thornton
 +14  Applewood
 +15  Northglenn
 +16  Southglenn
 +18  Littleton
 +15  Columbine
 +16  Castlewood
 +17  Centennial
 +14  Golden
 +16  Highlands Ranch
 +15  Ken Caryl
 +14  Broomfield
 +17  Lone Tree
 +17  Stonegate
 +13  Superior
 +14  Louisville
 +14  Lafayette
 +16  Roxborough Park
 +17  Castle Pines
 +16  Brighton
 +13  Evergreen
 +17  Parker
 +15  Erie
 +17  The Pinery
 +12  Boulder
 +14  Gunbarrel
 +15  Frederick
 +16  Fort Lupton
 +15  Firestone
 +17  Castle Rock
 +15  Longmont
 +16  Johnstown
 +14  Woodmoor
 +15  Loveland
 +17  Evans
 +17  Greeley
 +16  Windsor
 +12  Woodland Park
 +15  Black Forest
 +14  Fort Collins
 +19  Agate
 +14  Bellvue
 +17  Cimarron Hills
 +17  Fort Carson
 +18  Fort Morgan
 +19  Chicago
 +10  Rand
 +12  Edwards
 +17  Canon City
 +22  West
 +12  Cheyenne
 +23  Pueblo
 +18  Sterling
 +10  Laramie
 +18  Fleming
 +16  Potter


I forskjellige språk

Elektronisk musikk, Musikkproduksjon | Forum computer musikk, elektronisk musikk | Fanget av artikler, nyheter og nettsider | Flerspråklig CMS | Krim portal | jobbe og tjene penger på Forex

© FDSTAR. Utvikling og vedlikehold av web-prosjekter på internett, 2009 - 2017

vær i Denver byen



© Weather-Forecasts.Ru - værvarsel i byen din. Alle rettigheter reservert, 2009 - 2017