vær i Mesa byen
USA   USA / Arizona / Mesa
Fre.
21
Juli
Fredag, 21 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
kveld
+29...+32 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
50-70% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:33, Solnedgang 19:35.   Månen: Månen opp 03:44, Månen ned 18:05, fase Avtagende halvmåne Avtagende halvmåne
Lør.
22
Juli
Lørdag, 22 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+27...+28 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
72-78% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+27...+33 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
43-79% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+34...+37 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordvest nordvest
7-18 . Km/t, Lett bris
2-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
28-41% 1007-1011 . HPa
755-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+30...+34 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
43-61% 1007-1009 . HPa
755-757 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:34, Solnedgang 19:34.   Månen: Månen opp 04:46, Månen ned 19:04, fase Avtagende halvmåne Avtagende halvmåne
Søn.
23
Juli
Søndag, 23 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+24...+29 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
sørøst sørøst
11-18 . Km/t, Lett bris
3-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
63-88% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
morgen
+24...+29 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
sørøst sørøst
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
55-88% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+30...+33 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
42-50% 1007-1011 . HPa
755-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+27...+33 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
øst øst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
44-75% 1008-1011 . HPa
756-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:34, Solnedgang 19:34.   Månen: Månen opp 05:51, Månen ned 19:56, fase Ny Ny
Man.
24
Juli
Mandag, 24 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+24...+27 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
øst øst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
81-94% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+24...+26 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
80-92% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+26...+29 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
64-77% 1009-1013 . HPa
757-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+26...+29 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
68-89% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:35, Solnedgang 19:33.   Månen: Månen opp 06:58, Månen ned 20:42, fase Ny Ny
Tir.
25
Juli
Tirsdag, 25 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+25...+26 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
øst øst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
84-88% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+26...+32 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
50-79% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+32...+34 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
34-47% 1009-1013 . HPa
757-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+26...+33 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
39-66% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:36, Solnedgang 19:32.   Månen: Månen opp 08:03, Månen ned 21:24, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Ons.
26
Juli
Onsdag, 26 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+23...+26 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
68-80% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+25...+33 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
40-73% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+34...+37 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
27-38% 1008-1012 . HPa
756-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+27...+35 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
33-66% 1008-1009 . HPa
756-757 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:36, Solnedgang 19:32.   Månen: Månen opp 09:06, Månen ned 22:02, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Tor.
27
Juli
Torsdag, 27 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+24...+26 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
68-77% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
morgen
+26...+34 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
33-69% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+35...+39 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
19-31% 1005-1009 . HPa
754-757 . Mm. kvikksølv.
kveld
+29...+37 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
26-58% 1005-1007 . HPa
754-755 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:37, Solnedgang 19:31.   Månen: Månen opp 10:07, Månen ned 22:36, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Fre.
28
Juli
Fredag, 28 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+26...+28 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
59-63% 1008-1009 . HPa
756-757 . Mm. kvikksølv.
morgen
+27...+33 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
0-7 . Km/t, Flau vind
0-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
34-58% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+33...+37 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
26-33% 1007-1011 . HPa
755-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+31...+36 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
30-50% 1007-1009 . HPa
755-757 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:38, Solnedgang 19:30.   Månen: Månen opp 11:05, Månen ned 23:10, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Lør.
29
Juli
Lørdag, 29 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+27...+30 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
51-58% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+28...+35 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
35-54% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+35...+38 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
26-34% 1008-1012 . HPa
756-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+31...+36 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørvest sørvest
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
30-48% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:38, Solnedgang 19:29.   Månen: Månen opp 12:01, Månen ned 23:44, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Søn.
30
Juli
Søndag, 30 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+28...+30 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
51-69% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+29...+35 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørvest sørvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
41-64% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+35...+37 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
nord nord
0-7 . Km/t, Flau vind
0-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
30-39% 1008-1012 . HPa
756-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+32...+36 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
0-7 . Km/t, Flau vind
0-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
33-43% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:39, Solnedgang 19:29.   Månen: Månen opp 12:56, Månen ned --:--, fase Voksing halvmåne Voksing halvmåne
Man.
31
Juli
Mandag, 31 Juli 2017
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+29...+32 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
46-60% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 05:40, Solnedgang 19:28.   Månen: Månen opp 13:51, Månen ned 00:18, fase I sitt første kvartal I sitt første kvartal

USA Arizona Mesa
Breddegrad: DD: 33.4223 (DMS: 33°25'20"N)
Navn på forskjellige språk

Mesa, Μέσα, Мейса, Меса, ميسا, میزا, मेसा, メサ, 梅萨, 메사
Lengdegrad: DD: -111.823 (DMS: 111°49'23"W)
Høyde (høyde), i meter: 378
Tidssone: -7. vinteren *
Lokal tid: 19:45
Telefon landskode: +1
. * Vær angitt i lokal tid
Meteorologiske forhold og værforhold på kartet
værforhold i nærliggende byer
 +31  Tempe
 +30  Gilbert
 +31  Tempe
 +31  Scottsdale
 +30  Chandler
 +31  Paradise Valley
 +29  Fountain Hills
 +31  Phoenix
 +30  Sun Lakes
 +28  Apache Junction
 +29  Queen Creek
 +32  Glendale
 +28  San Tan Valley
 +32  Peoria
 +30  Maricopa
 +33  Sun City
 +32  Avondale
 +32  Goodyear
 +26  Gold Canyon
 +33  El Mirage
 +33  Surprise
 +33  Sun City West
 +28  Coolidge
 +29  Anthem
 +28  Florence
 +28  Casa Grande
 +29  New River
 +31  Buckeye
 +28  Arizona City
 +28  Eloy
 +22  Globe
 +22  Payson
 +20  Young
 +22  Mayer
 +25  Marana
 +25  Camp Verde
 +25  Picture Rocks
 +22  Catalina
 +22  Prescott Valley
 +20  Prescott
 +24  Oro Valley
 +24  Casas Adobes
 +24  Flowing Wells
 +25  Cottonwood
 +25  Tucson Estates
 +24  Tucson
 +24  Valencia West
 +24  Chino Valley
 +24  Drexel Heights
 +23  West Sedona
 +22  Sedona
 +22  Tanque Verde
 +24  Sahuarita
 +23  Vail
 +18  Show Low
 +24  Green Valley
 +17  Flagstaff
 +32  Sonoyta
 +19  Williams
 +26  Winslow
 +27  Safford
 +37  Tacna
 +23  Rio Rico
 +21  Galveston
 +22  Nogales
 +21  Sierra Vista
 +36  Blythe
 +16  Luna


I forskjellige språk

Elektronisk musikk, Musikkproduksjon | Forum computer musikk, elektronisk musikk | Fanget av artikler, nyheter og nettsider | Flerspråklig CMS | Krim portal | jobbe og tjene penger på Forex

© FDSTAR. Utvikling og vedlikehold av web-prosjekter på internett, 2009 - 2017

vær i Mesa byen



© Weather-Forecasts.Ru - værvarsel i byen din. Alle rettigheter reservert, 2009 - 2017