vær i Raleigh byen
USA   USA / Nord-Carolina / Raleigh
Søn.
23
September
Søndag, 23 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
kveld
+21...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
97-99% 1019-1021 . HPa
764-766 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:03, Solnedgang 20:10.   Månen: Månen opp 19:47, Månen ned 06:28, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Man.
24
September
Mandag, 24 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+19...+20 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
98-99% 1020-1023 . HPa
765-767 . Mm. kvikksølv.
morgen
+18...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordøst nordøst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
81-98% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+27 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
62-74% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
kveld
+22...+26 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
75-85% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:04, Solnedgang 20:08.   Månen: Månen opp 20:18, Månen ned 07:25, fase Fullt Fullt
Tir.
25
September
Tirsdag, 25 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+20...+22 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
90-97% 1023-1024 . HPa
767-768 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+26 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
74-97% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+27...+28 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
69-77% 1019-1021 . HPa
764-766 . Mm. kvikksølv.
kveld
+22...+26 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
84-95% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:05, Solnedgang 20:07.   Månen: Månen opp 20:49, Månen ned 08:23, fase Avtagende mot Avtagende mot
Ons.
26
September
Onsdag, 26 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+21...+22 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
97-100% 1016-1019 . HPa
762-764 . Mm. kvikksølv.
morgen
+22...+26 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
78-100% 1016-1017 . HPa
762-763 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+27...+29 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørvest sørvest
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
63-74% 1015-1017 . HPa
761-763 . Mm. kvikksølv.
kveld
+23...+26 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
sørvest sørvest
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
78-93% 1013-1016 . HPa
760-762 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:06, Solnedgang 20:05.   Månen: Månen opp 21:21, Månen ned 09:23, fase Avtagende mot Avtagende mot
Tor.
27
September
Torsdag, 27 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+22...+23 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Regn. Flytende nedbør i form av dråper Regn. Flytende nedbør i form av dråper
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
95-100% 1015-1017 . HPa
761-763 . Mm. kvikksølv.
morgen
+21...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nord nord
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
92-99% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+22...+23 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
nordøst nordøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
85-91% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
kveld
+20...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
øst øst
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
93-99% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:06, Solnedgang 20:04.   Månen: Månen opp 21:55, Månen ned 10:23, fase Avtagende mot Avtagende mot
Fre.
28
September
Fredag, 28 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+20...+22 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder Lite regn, uten betydelige nedbørsmengder
sør sør
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
99-100% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
vest vest
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
83-99% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+24...+26 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordvest nordvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
68-78% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
kveld
+21...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nordvest nordvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
77-87% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:07, Solnedgang 20:03.   Månen: Månen opp 22:31, Månen ned 11:25, fase Avtagende mot Avtagende mot
Lør.
29
September
Lørdag, 29 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+19...+20 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
nordvest nordvest
0-7 . Km/t, Flau vind
0-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
89-95% 1020-1021 . HPa
765-766 . Mm. kvikksølv.
morgen
+19...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
nord nord
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
79-98% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+28 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
60-74% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
kveld
+21...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordøst nordøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
79-91% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:08, Solnedgang 20:01.   Månen: Månen opp 23:13, Månen ned 12:28, fase Avtagende mot Avtagende mot
Søn.
30
September
Søndag, 30 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+20...+21 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
92-95% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
80-97% 1023-1024 . HPa
767-768 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+28 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
62-74% 1021-1024 . HPa
766-768 . Mm. kvikksølv.
kveld
+22...+25 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
74-87% 1021-1023 . HPa
766-767 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:09, Solnedgang 20:00.   Månen: Månen opp 23:59, Månen ned 13:32, fase Avtagende mot Avtagende mot
Man.
01
Oktober
Mandag, 01 Oktober 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+21...+22 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
89-95% 1023-1024 . HPa
767-768 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
79-96% 1023-1024 . HPa
767-768 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+27 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
62-73% 1020-1023 . HPa
765-767 . Mm. kvikksølv.
kveld
+21...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
72-85% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:09, Solnedgang 19:58.   Månen: Månen opp --:--, Månen ned 14:34, fase Avtagende mot Avtagende mot
Tir.
02
Oktober
Tirsdag, 02 Oktober 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+20...+21 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
87-93% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
77-95% 1017-1020 . HPa
763-765 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+28 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
59-71% 1016-1019 . HPa
762-764 . Mm. kvikksølv.
kveld
+22...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
73-84% 1016-1019 . HPa
762-764 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:10, Solnedgang 19:57.   Månen: Månen opp 00:52, Månen ned 15:34, fase I sin siste kvartal I sin siste kvartal
Ons.
03
Oktober
Onsdag, 03 Oktober 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+20...+21 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørvest sørvest
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
85-90% 1017-1019 . HPa
763-764 . Mm. kvikksølv.
morgen
+19...+20 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
91-92% 1019-1020 . HPa
764-765 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 08:11, Solnedgang 19:55.   Månen: Månen opp 01:52, Månen ned 16:28, fase I sin siste kvartal I sin siste kvartal

USA Nord-Carolina Raleigh
Breddegrad: DD: 35.7721 (DMS: 35°46'20"N)
Navn på forskjellige språk

Raleigh, Ρόλι, Райли, Роли, Ролі, رالي, رالی, रैलीघ, ロリー, 罗利, 롤리
Lengdegrad: DD: -78.6386 (DMS: 78°38'19"W)
Høyde (høyde), i meter: 96
Tidssone: -4. Summertime (1 time) *
Lokal tid: 23:29
Telefon landskode: +1
. * Vær angitt i lokal tid
Meteorologiske forhold og værforhold på kartet
værforhold i nærliggende byer
 +21  Garner
 +20  Cary
 +20  Knightdale
 +20  Morrisville
 +20  Apex
 +21  Clayton
 +21  Holly Springs
 +21  Fuquay Varina
 +20  Wake Forest
 +20  Durham
 +22  Smithfield
 +20  Chapel Hill
 +20  Butner
 +20  Carrboro
 +22  Dunn
 +21  Sanford
 +19  Oxford
 +21  Wilson
 +19  Henderson
 +19  Mebane
 +19  Carr
 +22  Goldsboro
 +22  Spring Lake
 +20  Siler City
 +18  Roxboro
 +19  Graham
 +22  Fort Bragg
 +21  Rocky Mount
 +19  Burlington
 +22  Fayetteville
 +19  Townsville
 +19  Elon
 +23  Clinton
 +23  Hope Mills
 +22  Southern Pines
 +21  Pinehurst
 +21  Tarboro
 +18  South Boston
 +20  Asheboro
 +22  Rex
 +19  Greensboro
 +22  Kinston
 +18  Reidsville
 +18  Danville
 +22  Summerfield
 +22  Winterville
 +22  Greenville
 +19  Roanoke Rapids
 +19  Archdale
 +19  Summerfield
 +20  High Point
 +18  Eden
 +20  Thomasville
 +22  Lumberton
 +23  Laurinburg
 +19  Kernersville
 +22  Rockingham
 +20  Lexington
 +21  Albemarle
 +20  Winston-Salem
 +22  Half Moon
 +18  Collinsville
 +22  Jacksonville
 +19  Clemmons
 +22  Bennettsville
 +22  New Bern
 +19  Lewisville
 +21  Salisbury
 +22  Piney Green
 +17  Farmville
 +22  Leland


I forskjellige språk

Fanget av artikler, nyheter og nettsider | Flerspråklig CMS | Krim portal | Elektronisk musikk, Musikkproduksjon | Forum computer musikk, elektronisk musikk

© FDSTAR. Utvikling og vedlikehold av web-prosjekter på internett, 2009 - 2018

vær i Raleigh byen



© Weather-Forecasts.Ru - værvarsel i byen din. Alle rettigheter reservert, 2009 - 2018