vær i Bellflower byen
USA   USA / California / Bellflower
Lør.
22
September
Lørdag, 22 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
dagtid
+26...+30 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
11-25 . Km/t, Lett bris
3-7 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
39-46% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+20...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
7-18 . Km/t, Lett bris
2-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
52-71% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:41, Solnedgang 19:49.   Månen: Månen opp 18:54, Månen ned 05:18, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Søn.
23
September
Søndag, 23 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+17...+19 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
74-90% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+17...+26 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
51-94% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+25...+29 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
11-18 . Km/t, Lett bris
3-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
40-49% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+19...+23 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
55-83% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:42, Solnedgang 19:48.   Månen: Månen opp 19:27, Månen ned 06:14, fase Voksing Crescent Voksing Crescent
Man.
24
September
Mandag, 24 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+15...+18 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
85-100% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
morgen
+15...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
51-100% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+27...+30 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
29-39% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+19...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
47-89% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:42, Solnedgang 19:46.   Månen: Månen opp 19:59, Månen ned 07:11, fase Fullt Fullt
Tir.
25
September
Tirsdag, 25 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+16...+18 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
91-100% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+17...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
55-92% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+24...+25 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
48-54% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+19...+24 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
54-87% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:43, Solnedgang 19:45.   Månen: Månen opp 20:31, Månen ned 08:08, fase Avtagende mot Avtagende mot
Ons.
26
September
Onsdag, 26 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+17...+19 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
89-100% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+18...+25 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
47-91% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+26...+27 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
43-46% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
kveld
+20...+26 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
51-87% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:44, Solnedgang 19:44.   Månen: Månen opp 21:04, Månen ned 09:06, fase Avtagende mot Avtagende mot
Tor.
27
September
Torsdag, 27 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+17...+19 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
øst øst
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
89-99% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+19...+29 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
0-4 . Km/t, Flau vind
0-1 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
39-89% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+28...+29 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-14 . Km/t, Svak vind Laber
1-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
40-43% 1008-1009 . HPa
756-757 . Mm. kvikksølv.
kveld
+20...+27 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
51-89% 1008-1009 . HPa
756-757 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:44, Solnedgang 19:42.   Månen: Månen opp 21:39, Månen ned 10:06, fase Avtagende mot Avtagende mot
Fre.
28
September
Fredag, 28 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+18...+20 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
sørøst sørøst
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
90-97% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+27 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
49-89% 1009-1011 . HPa
757-758 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+26...+28 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
47-48% 1008-1011 . HPa
756-758 . Mm. kvikksølv.
kveld
+20...+26 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
4-11 . Km/t, Svak vind Laber
1-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
54-88% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:45, Solnedgang 19:41.   Månen: Månen opp 22:16, Månen ned 11:07, fase Avtagende mot Avtagende mot
Lør.
29
September
Lørdag, 29 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+19...+20 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
øst øst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
89-94% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
morgen
+20...+24 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørøst sørøst
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
61-89% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+23...+24 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
11-14 . Km/t, Lett bris
3-4 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
55-60% 1012-1013 . HPa
759-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+17...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
7-11 . Km/t, Svak vind Laber
2-3 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
60-83% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:46, Solnedgang 19:40.   Månen: Månen opp 22:59, Månen ned 12:09, fase Avtagende mot Avtagende mot
Søn.
30
September
Søndag, 30 September 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+15...+17 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
nordvest nordvest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
85-98% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
morgen
+16...+23 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
vest vest
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
53-90% 1013-1015 . HPa
760-761 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+22...+23 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sørvest sørvest
7-18 . Km/t, Lett bris
2-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
53-54% 1011-1013 . HPa
758-760 . Mm. kvikksølv.
kveld
+17...+22 °C
tid: fra 18:01 til 00:00
Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør Skyfri himmel, ingen skyer, ingen nedbør
sør sør
7-14 . Km/t, Svak vind Laber
2-4 . M/sek
Virkning på land:
Følbar, rører på trærnes blader, løfter en vimpel
Virkning til sjøs:
Små korte, men tydelige bølger med glatte kammer som ikke brekker
60-90% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:47, Solnedgang 19:38.   Månen: Månen opp 23:47, Månen ned 13:12, fase Avtagende mot Avtagende mot
Man.
01
Oktober
Mandag, 01 Oktober 2018
Lufttemperatur Værforhold, værmønstre Vindhastighet og retning: Fuktighet Atm.trykk
natt
+16...+17 °C
tid: fra 00:01 til 06:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sørøst sørøst
4-7 . Km/t, Flau vind
1-2 . M/sek
Virkning på land:
Vindretningen sees av røykens drift
Virkning til sjøs:
Krusninger danner seg på havflaten
90-93% 1011-1012 . HPa
758-759 . Mm. kvikksølv.
morgen
+17...+21 °C
tid: fra 06:01 til 12:00
Облачно, возможны небольшие осадки Облачно, возможны небольшие осадки
øst øst
7-18 . Km/t, Lett bris
2-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
62-88% 1009-1012 . HPa
757-759 . Mm. kvikksølv.
dagtid
+21...+22 °C
tid: fra 12:01 til 18:00
Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger Delvis skyet vær med rydninger, ingen utfellinger
sør sør
11-18 . Km/t, Lett bris
3-5 . M/sek
Virkning på land:
Løv og småkvister rører seg, vinden strekker lette flagg og vimpler
Virkning til sjøs:
Småbølgene begynner å toppe seg. Det dannes skum som ser ut som glass. En og annen skumskavl kan forekomme
57-61% 1008-1011 . HPa
756-758 . Mm. kvikksølv.
Sol: Soloppgang 07:47, Solnedgang 19:37.   Månen: Månen opp --:--, Månen ned 14:14, fase Avtagende mot Avtagende mot

USA California Bellflower
Breddegrad: DD: 33.8817 (DMS: 33°52'54"N)
Navn på forskjellige språk

Bellflauer, Bellflower, Βελλφλοωερ, Беллфлауер, Беллфлауэр, Белфлауър, بللفلور, بيلفلاوير, बेल्ल्फ्लॉवेर, ベルフラワー, 贝尔弗劳尔, 벨플라워
Lengdegrad: DD: -118.117 (DMS: 118°7'1"W)
Høyde (høyde), i meter: 22
Tidssone: -7. Summertime (1 time) *
Lokal tid: 15:53
Telefon landskode: +1
. * Vær angitt i lokal tid
Meteorologiske forhold og værforhold på kartet
værforhold i nærliggende byer
 +24  Lakewood
 +25  Artesia
 +26  Norwalk
 +25  Paramount
 +25  Cerritos
 +25  Downey
 +24  East Compton
 +25  La Palma
 +24  Los Alamitos
 +24  Compton
 +23  Signal Hill
 +26  Bell Gardens
 +24  Lynwood
 +25  Cypress
 +25  Cudahy
 +23  Rossmoor
 +26  Buena Park
 +26  Whittier
 +26  Pico Rivera
 +25  Bell
 +26  East La Mirada
 +26  Whittier
 +24  Willowbrook
 +25  Commerce
 +22  Long Beach
 +25  Stanton
 +25  Huntington Park
 +25  Florence-Graham
 +23  Seal Beach
 +22  Carson
 +27  La Habra
 +24  Westminster
 +22  Gardena
 +27  Fullerton
 +23  West Athens
 +23  Westmont
 +27  Boyle Heights
 +24  Midway City
 +26  Anaheim
 +22  Alondra Park
 +28  South El Monte
 +25  Garden Grove
 +21  Lomita
 +21  Torrance
 +28  La Puente
 +21  Lawndale
 +22  Hawthorne
 +26  Los Angeles
 +28  El Monte
 +28  Rosemead
 +23  Lennox
 +27  Placentia
 +20  San Pedro
 +23  Inglewood
 +21  Del Aire
 +28  Alhambra
 +28  Valinda
 +23  Fountain Valley
 +20  Redondo Beach
 +29  Temple City
 +29  West Covina
 +26  Orange


I forskjellige språk

Fanget av artikler, nyheter og nettsider | Flerspråklig CMS | Krim portal | Elektronisk musikk, Musikkproduksjon | Forum computer musikk, elektronisk musikk

© FDSTAR. Utvikling og vedlikehold av web-prosjekter på internett, 2009 - 2018

vær i Bellflower byen



© Weather-Forecasts.Ru - værvarsel i byen din. Alle rettigheter reservert, 2009 - 2018